Fosta gimnastă Corina Ungureanu continuă să facă sport... pe alt teren

10 iunie 2016   Lifestyle

A lăsat solul şi paralelele pentru crosa de golf şi terenul cu 8 găuri. Iat-o în acţiune!

Pe Corina Ungureanu o ştim ca făcând parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, fiind campioană europeană la sol în 1998 şi obţinând de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999).

După ce s-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin, Corina Ungureanu n-a spus un adio definitiv gimnasticii, lucrând iniţial ca antrenoare cu o grupă de copii din Anglia. Ulterior, s-a întors în România şi a încercat chiar să aibă un cuvânt în politică, din partea UNPR, care a desemnat-o preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova, apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului.

Citeşte şi interviul pe care ni l-a acordat Corina Ungureanu în 2011

Acum, că a lăsat deoparte şi politica, Corina Ungureanu şi-a găsit o nouă preocupare sportivă, cu care cocheta de ceva timp.

"Sunt membru de onoare la Lac de Verde-Breaza", ne-a spus fosta gimnastă.

"Am început să joc golf în 2011, cu o pauză de doi ani. Anul acesta, am revenit pe teren şi am luat golful mai în serios. Practic, după doar 4 competiţii, am reuşit să scad de la handicap 36 la 29,5".

Şi, într-adevăr, din postările sale pe contul de socializare reiese că golful ocupă un loc tot mai important între preocupările ei.

"GG=Golf şi Gimnastică! La 35 de ani încă fac faţă la amândouă :))", notează cu mândrie Corina Ungureanu.

Mai multe