Fosta prezentatoare Cristina (Dochianu) Fogarassy a născut în secret. Cum arată după al patrulea copil

22 iunie 2022   Lifestyle

De când s-a retras din televiziune, superba blondă s-a dedicat total familiei. Iar acum a devenit din nou mamă!

Cristina Dochianu, jurnalista care s-a lansat la matinalul de la Antena 1, pe vremea când emisiunea era prezentată de Dan Capatos şi Cristina Cioran, s-a retras după ani buni de stat la pupitrul ştirilor mai multor televiziuni şi s-a dedicat complet vieţii de familie.

Din anul 2013, frumoasa blondă formează un cuplu cu afaceristul Cristian Fogarassy, care a mai avut un mariaj la activ. În acelaşi an, cei doi s-au căsătorit în iarnă, pe 15 decembrie, iar după o superbă nuntă la Orşova, în Defileul Dunării, Cristina Dochianu-Fogarassy devenea prima oară mamă.

În anii ce-au urmat, cei doi au devenit părinţii a două fetiţe, Yvonne (7) şi Anais (5), cărora le-a urmat un băieţel, Nicholas (3 ani şi jumătate)

O vreme, Cristina n-a mai apărut în fotografii şi nici n-a mai postat cu aceeaşi frecvenţă. Aşa că nu mică ne-a fost uimirea când am văzut-o ţinând în braţe un al patrulea copil, fotografia de familie în formulă completă fiind etichetată "Us #myall #family #complete #blessed", semn că, de-acum încolo, în familia lor vor fi 5 copii - punându-l la socoteală şi pe fiul cel mare al lui Cristian Fogarassy. În imagine, copiii sunt îmbrăcaţi în albastru, în timp ce Cristina, care abia îşi revine după sarcină, apare într-o rochie frez.

Mezina a primit numele Maria-Evelin şi tocmai a fost botezată, marea dezvăluire fiind făcută cu un instantaneu de la frumosul eveniment.

Extrem de discretă cu viața personală, vedeta nu a anunțat public când a venit pe lume cel de-al patrulea copil, care trebuie să aibă în jur de trei-patru luni de viaţă.

Alte vedete, ca Anca Lungu, Luminiţa Anghel, Simona Pătruleasa, Anca Serea şi Raluca Lăzăruț s-au grăbit să-i transmită felicitări, toate minunându-se de faptul că fosta lor colegă de breaslă este acum mamă a patru copii.

FOTO: Instagram

Mai multe