FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

20 august 2012   Lifestyle

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Michel Télo (31) a sosit în clubul din Mamaia cu 40 de minute înainte de începerea concertului. La intrare şi-a salutat, prietenos, fanii.

Odată cu primul refren, sala a fost în delir. Melodiile lui au adunat peste 10.000 de fani, care au cântat şi au dansat până la epuizare. Artistul brazilian a rămas, însă, mut de uimire, văzând că cea mai înflăcărată fană a lui din România este o fetiţă de 5 ani, care ştie pe de rost toate piesele lui şi care i le-a şi cântat fără greşeală.

vezi aici galeria foto

Tot în cadrul aceluiaşi concert, au evoluat pe scenă şi Connect-R şi Antonia, iar show-ul a fost prezentat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

Iubitor de muzică braziliană, primarul Constanţei, Radu Mazare, nu putea să lipsească de la show. La rândul său, Mazăre şi-a arătat şi el calităţile de dansator, bineînţeles, însoţit de câteva tinere atrăgătoare.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi Iuliana Marciuc, Oana Roman şi Codin Maticiuc.

Pentru prestaţia de la Mamaia, starul latino a încasat 250.000 de euro, fiind fie cel mai scump artist care a cântat până acum într-un club din România. Michel Télo este în primul său turneu în Europa, unde va susţine un număr de 18 concerte.

Foto: arhiva ADH

Mai multe