FOTO Macy Gray, la Bucureşti

23 noiembrie 2012   Lifestyle

Diva funk a ajuns în România chiar în ziua concertului, însă nu doar oboseala şi-a pus amprenta pe un spectacol ce se anunţa a fi de zile mari.

Diva funk a ajuns în România chiar în ziua concertului, însă nu doar oboseala şi-a pus amprenta pe un spectacol ce se anunţa a fi de zile mari.

Concertul de aproape două ore susţinut ieri, la Sala Palatului, de cântăreaţa americană, a inclus mai mult coveruri, experimente muzicale şi demonstraţii de abilitate muzicală ale membrilor trupei artistei, decât intervenţii în forţă ale acesteia.

După ce i-a prezentat pe artiştii care o acompaniază drept "cei mai buni muzicieni din lume", artista s-a retras, într-un moment al concertului, într-un nor de pene, lăsându-i pe aceştia să se desfăşoare.

Basistul şi percuţionistul au avut o mică "luptă" de virtuozitate, iar una dintre cele două cântăreţe backing vocals ale artistei a cântat varianta R&B a hitului "Nothing Else Matters". De altfel, concertul de la Bucureşti al artistei a promovat albumul "Covered", care include coveruri ale unor melodii aparţinând unor trupe celebre, precum Eurythmics, Radiohead şi Metallica.

Printre hiturile pe care cei aproape 4.000 de spectatori le-au cântat s-au numărat „Sweet Baby“, „Sexual Revolution“, „Beauty in the World“ şi „Try“.

Diva a fost răsfăţată în culise cu bomboane şi biscuiţi cu ciocolată, lichior, vin roşu, sucuri de portocale şi merişoare şi chipsuri. Tot la cererea ei, au fost instalate fotolii confortabile, o sofa şi un CD player, ca să-şi asculte muzica favorită.

Macy Gray, în vârstă de 45 de ani, a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume şi are la activ şase albume de studio, un premiu Grammy şi alte cinci nominalizări.

Foto: pagina oficială

Mai multe