Gabriele Rossi, marele absent de la ziua lui Gabriel Garko, fostul său iubit. Ce s-a întâmplat între cei doi

18 august 2022   Lifestyle

Gabriele Rossi este logodit de ani de zile cu Lorenzo Licitra. Actorul a vorbit acum despre relația pe care a avut-o cu Gabriel Garko.

Luna trecută, tocmai pe 12 iulie, Gabriel Garko a aniversat 50 de ani. La petrecere au fost prezente numeroase chipuri din lumea divertismentului. Mulți au observat absența fostului lui iubit, Gabriele Rossi Actorul, intervievat de săptămânalul Chi, a explicat de ce a refuzat invitația.

Gabriel Garko a vrut să sărbătorească împlinirea celor 50 de ani în stil mare. La petrecerea aniversară au făcut paradă numeroase VIP-uri. Printre chipurile cunoscute s-au numărat Milly Carlucci, Manuel Bortuzzo, Eleonora Daniele, Clizia Fornasier, Attilio Fontana, Francesca Manzini; Alessandro Zan, Rocco Casalino, Ludovico Fremont și mulți alții. Cum de Gabriele Rossi, cu care actorul a trăit o lungă și intensă poveste de dragoste, nu a fost acolo? În cadrul interviului acordat săptămânalului Chi, acesta a dezvăluit că a fost invitat, dar a preferat să nu participe: „Am fost invitat, dar l-am sunat pe Gabriel și i-am spus că aș prefera să-l sărbătoresc cât mai curând fără haos şi fără mulţimi”.

Apoi, starul a explicat cu ce a rămas astăzi din dragostea trăită cu Gabriel Garko: „ O mare afecțiune. Azi mă simt în sfârșit liniștit și, văzându-l așa, sunt și eu fericit” .

Gabriele Rossi este logodit cu Lorenzo Licitra

De mai bine de trei ani, Gabriele Rossi este logodit cu cântărețul Lorenzo Licitra . El a precizat că partenerul său nu a fost niciodată gelos pe trecutul său: „Povestea noastră s-a născut odată cu furtuna media despre mine și Gabriel” .

Întâlnirea lor a venit pe neașteptate. “L-am urmărit la X-Factor și i-am scris un mesaj motivațional la sfârșitul programului. De acolo am ieșit la o cafea, apoi la alta și restul e istorie”. “Cuplu deschis? Nu sunt de acord. Aș putea să iert și să înțeleg o scăpare. O dată, de două ori, nu mai mult”.

Mai multe