George Pavel, fratele lui Marcel Pavel, un maestru al saxofonului

2 octombrie 2017   Lifestyle

Îl ştiţi deja din concertele organizate de Marcel Pavel la Sala Palatului şi în ţară. George Pavel, fratele mai mare al solistului, este unul dintre cei mai cunoscuţi saxofonişti din Germania şi a acompaniat mari nume ale muzicii internaţionale, chiar şi pe regretatul artist Joe Cocker.

Prin anii ’80, cânta alături de mari trupe pop-rock şi de cântăreţi, printre care Aurelian Andreescu, şi a fost angajat la Opera Naţională Română.

De 27 de ani, George Pavel trăieşte împreună cu familia sa în Germania, la Dusseldorf, dar revine adeseori în România şi apare şi în concertele fratelui său mai mic.

Talentata familie Pavel: Gina, Sasha, Marcel, Richard, George şi Micky Pavel.

"Vin în România să-mi văd familia. Familia este sprijinul şi cel mai mare stimulent moral. Pentru mine nu există nimic mai important decât să-mi văd fraţii şi mama. Marcel vorbeşte foarte frumos despre mine şi încerc şi eu să mă ridic la valoarea lui. Marcel este un muzician perofesionist şi perfecţionist", spunea el în vară, la "Agentul VIP".

Anul acesta a lansat “Emotions”, produs în Germania, la Imagem Music, un CD plin de emoţie, cu 10 melodii instrumentale.

Mai multe