Gestul neașteptat făcut de Lady Gaga la Premiile Oscar. Vedeta, așa cum n-am mai văzut-o până acum!

13 martie 2023   Lifestyle

Lady Gaga a dat dovadă de umanitate într-un gest spontan, chiar când se afla pe covorul roșu la Premiile Oscar 2023.

Gestul său s-a viralizat pe rețelele sociale, căci nu a ezitat nicio clipă să alerge și să ajute un om căzut pe jos.

Nici nu și-a dat bine seama ce se întâmplase sau cine căzuse, căci Lady Gaga se afla cu spatele în timpul incidentului.

Diva pășea pe covorul roșu, în timp ce era fotografiată, când a auzit un zgomot, s-a întors și a văzut cum unul dintre fotografii evenimentului căzuse destul de urât. Instantaneu, a uitat de eleganța specifică starurilor pe covorul roșu, în timp ce stau să fie fotografiate și a rupt-o la fugă înspre acel bărbat, ca să-l ajute să se ridice și să se asigure că este bine.

Vedeta în vârstă de 36 de ani a uimit asistența cu gestul său profund uman și necalculat, în ciuda imaginii sale de femeie rece și dură.

După ce s-a asigurat că bărbatul căzut era OK, Lady Gaga a revenit la poze, în timp ce toată lumea i-a lăudat gestul nobil.

Lady Gaga a fost spectaculoasă, ca de fiecare dată, într-o superbă rochie neagră Versace, cu detalii de voal. Starul a purtat accesorii prețioase, bijuterii de la Tiffany & Co., inclusiv un colier vintage cu diamante, brățară asortată și cercei cu diamante.

Blondina și-a prins părul într-o elegantă coadă împletită și a mizat pe puterea rujului roșu și a machiajului dramatic. Vedeta s-a aflat printre nominalizații la Oscar pentru coloana sonoră a filmului “Top Gun: Maverick”.

De asemenea, Lady Gaga a urcat pe scenă și să cânte, dar și să prezinte premiul pentru ”Cel mai bun film”, alături de Liza Minelli.

Momentul său artistic a fost, de asemenea, foarte lăudat, și extrem de diferit de imaginea de pe covorul roșu. În timp ce a cântat, diva din ”House of Gucci” a renunțat complet la machiaj și la hainele de femeie fatală.

Foto: Getty

Mai multe