Gisele Bündchen, pe val în vacanță. Top modelul plutește pe valuri la surfing și arată spectaculos

3 iulie 2023   Lifestyle

Deși a divorțat de Tom Brady, cei doi foști soți împărtășesc o mare dragoste comună: cea pentru surfing. Senzația pe care o ai când domini valurile este unică.

Cu această senzație de libertate s-a răsfățat Gisele Bündchen în vacanța sa din Costa Rica. Exact cu aceeași distracție s-a delectat fostul soț Tom Brady în timpul vacanței din Grecia petrecută cu copiii.

Gisele Bündchen, top modelul încă activ în vârstă de 42 de ani a petrecut de minune în Costa Rica, pe val, cum se spune, alături de fiica sa Vivian. Cele două au vrut să se bucure cu o mică escapadă tropicală și să se răcorească practicând surfingul. Și cât de bine stă Gisele Bündchen, nu putem să nu remarcăm.

Celebrul model și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie negru, sport, format din două piese: bustieră și slipi. Iar după ședința intensă de surfing, cele două au fost protagonistele unui moment tandru, mamă - fiică.

Vivian are 10 ani și pare că se simte minunat alături de mama sa. Cele două au petrecut timp de calitate, iar la un moment dat trupa s-a extins, căci o prietenă a lui Vivian li s-a alăturat.

Top modelul care are doi copii cu fostul soț Tom Brady a fost recent într-o vacanță relaxantă în Brazilia natală, unde a petrecut timp de calitate cu familia sa. De asemenea, a distribuit pe Instagram câteva momente semnificative pentru ea, inclusiv o fotografie cu bunica Vania Nonnenmacher. Gisele Bündchen are Brazilia în sânge și nu de puține ori am văzut-o dansând samba într-un mod spectaculos.

La începutul anului, Gisele Bündchen a fost protagonista unui pictorial inedit pentru Vogue, ediția din Italia. Aici, vedeta a apărut pe copertă deghizată și puțini s-ar fi gândit la ea, când li s-a cerut să ghicească personajul.

Fostul model Victoria’s Secret a fost de nerecunoscut în Vogue, ediția italiană din martie. În fotografiile de revistă, Gisele Bündchen s-a jucat frumos cu imaginația tuturor și a încearcat diferite look-uri, unul mai dramatic decât altul. Roșcată sau blondă, Gisele Bündchen a devenit cu succes un personaj.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe