Giulia Nahmany, despre pierderea părinților și relația cu soțul său: "Cu această durere trebuie să trăiesc tot restul vieții mele’’

6 iunie 2022   Lifestyle

I-a pierdut când avea mai multă nevoie de ei, iar acum e nevoită să se lupte cu această durere. Giulia Nahmany duce dorul părinților care au încercat să îi ofere totul. Singurul lucru care o împlinește e căsnicia frumoasă pe care o are.

„E dificil pentru orice copil atunci când părinții lui se despart. Fiecare copil își dorește ca părinții lui să fie împreună. Acum, nu mai sunt deloc și am rămas, practic, orfană, iar cu această durere trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele’’, a mărturisit vedeta la Antena Stars.

Actrița se pregătește să plece cu soțul ei și cu fetițele într-o vacanță de neuitat.

„Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar . Sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc. Dacă aș pleca doar cu soțul meu nu aș avea acea liniște sufletească știind că fetele mele sunt singure acasă’’, a mai spus Giulia Nahmany.

Mai multe