Giulia Nahmany, minunea pe care a trăit-o la Mormântul Sfânt. Întâlnirea care i-a schimbat viața

4 noiembrie 2022   Lifestyle

Giulia Nahmany a trăit o întâmplare neprevăzută la Mormântul Sfânt, care a făcut-o să vadă cu alți ochi misiunea ei pe Pământ. Întâlnirea cu un rabin a fost pentru ea o revelație.

 „Eu sunt lumină pură. Eu asta sunt. Nu de mult am fost într-o călătorie în Israel, în țara mea natală, și am avut o experiență extraordinară în Ierusalim. Nu este prima dată când merg la Mormântul Sfânt, dar de data asta a fost o experiență specială. Când am ieșit, a venit la mine un rabin și a spus: ‘Tu, tu ești foarte specială. Ești lumină. Ești pură. Ești foarte bună la suflet.

Lucru pe care îl știam despre mine. Știam că sunt o persoană foarte bună, dar când a venit la mine și mi-a spus, mi-a dat un sentiment…Da, știu că asta e una din misiunile mele și trebuie să ajung mai departe, să împărtășim această lumină”,  a spus Giulia Nahmany la Antena Stars.

Vedeta recunoaște că a parcurs un drum lung până să ajungă aici.

„A fost un proces care a durat câțiva ani de zile să ajung la această armonie perfectă pe care o trăiesc în momentul de față. Trebuie multă conștientizare, mult studiu. De multe ori, ceea ce trăim în exterior și în lumea asta urbană în care trăim, nu prea merge împreună cu ceea ce este în interior și atunci trebuie să trăim în echilibru și nu mereu este ușor”, a explicat artista.

Mai multe