Hugh Grant și Andie MacDowell, din nou împreună după 30 de ani

13 martie 2023   Lifestyle

Hugh Grant și Andie MacDowell s-au reîntâlnit pe scena Oscarurilor, la 30 de ani de la succesul răsunător avut cu producția ”Patru nunți și o înmormântare”.

Hugh Grant nu prea a îmbătrânit frumos, iar asta s-a văzut la Oscaruri, căci interviul său este viral în toate mediile online. Pare un vârstnic înăsprit de viață. Inclusiv alături de Andie MacDowell a făcut un comentariu malițios ce denotă o frustrare legată de vârsta sa. Căci da, celebrul cuplu de acum 30 de ani s-a schimbat, așa cum era firesc, natural.

În totală opoziție cu Hugh Grant, în vârstă de 62 de ani, Andie MacDowell și-a îmbrățișat vârsta cu o demnitate ieșită din comun la Hollywood. Căci vedeta de 64 de ani își poartă părul cărunt cu mândrie, deja de ani buni.

Dacă alături de Ashley Graham, Hugh a fost de-a dreptul morocănos, lângă Andie MacDowell pare resuscitat. Chimia este vădită și acum, la fel cum exista în filmul ”Patru nunți și o înmormântare”.

Cele două staruri au urcat pe scena Oscarurilor în cea de-a 95-a ediție a prestigioaselor Premii pentru a anunța nominalizările categoriei ”Cel mai bun design de producție”.

Hugh Grant s-a minimalizat public, afirmând că partenera sa de prezentare este încă splendidă, în timp ce el este ”practic, un scrot.” Deh, umor englezesc.

Și actorul spune că e un exemplu de așa nu, căci el nu și-a hidratat tenul precum Andie MacDowell, iar asta se vede.

Oricum, momentul celor doi împreună este adorabil.

Andie MacDowell a fost iarăși o prezență ravisantă, cu părul prins și ochelari, părea o profesoară sexy.

Actrița a optat pentru simplitate, nu a purtat niciun fel de accesorii, iar rochia aleasă, simplă, neagră, i-a flatat silueta impecabilă la cei 64 de ani ai săi.

”Patru nunți și o înmormântare” este o comedie romantică britanică din 1994, regizată de Mike Newell. Filmul a fost extrem de apreciat la vremea aceea și a primit chiar și două nominalizări la Oscar.

Foto: Getty

Mai multe