Iată cele mai îndrăzneţe colaborări muzicale pentru coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”!

19 ianuarie 2017   Lifestyle

În ziua în care filmul „Fifty Shades Darker” va avea premiera în cinematografe, va fi lansată oficial şi coloana sonoră a peliculei, un album numai bun pentru Valentine’s Day! Aşteptarea  parcă este acum şi mai mare, odată cu publicarea listei de artişti ale căror piese vor putea fi auzite în cel de-al doilea film marca 50 Shades.

Colaborările muzicale de anul acesta sunt de-a dreptul neaşteptate. Primul single extras de pe album - „I Don’t Wanna Live Forever”, semnat de Taylor Swift şi Zayn - este deja prezent în topuri şi a stâns pe Youtube peste 8 milioane de vizualizări.

De asemnea, o altă colaborare care a stârnit curiozitatea este cea dintre Nick Jonas şi Nicki Minaj, care vor lansa „Bom Bidi Bom” chiar în ziua premierei. De altfel, cântăreţul a postat pe contul său de Twitter lista pieselor de pe albumul coloanei sonore, glumind că „mulţi copii vor fi concepuţi pe muzica aceasta”.

Soundtrack-ul primului film al seriei, „Fifty Shades of Gray” a avut un real succes, a fost pe poziţia a doua în topul Billboards 200 şi a cuprins melodiile unor nume mari din industrie, precum The Weeknd, Beyonce şi Ellie Goulding. Fanii sunt nerăbdători să afle ce surprize muzicale le va aduce 2017.

Puteţi vedea lista completă a artiştilor şi melodiilor, dar şi o prediţie îndrăzneaţă legată de coloana sonoră a mult aşteptatului film în fotografia distribuită de Nick Jonas pe Twitter!

Foto: Twitter, Instagram

Mai multe