Încă o gafă marca Meghan Markle. Ce mustrare brutală a primit în Nigeria chiar de la Prima Doamnă a țării

28 mai 2024   Lifestyle

Meghan Markle a fost mustrată dur în vizita din Nigeria. Ce mesaj brutal a avut Prima Doamnă a țării africane pentru Ducesa de Sussex. Filmarea s-a viralizat pe rețelele de socializare.

În discursul său tranșant,  Prima Doamnă din Nigeria ar fi taxat-o pe Meghan Markle în timpul vizitei sale de trei zile avută la începutul lunii.

Turneu neregal, cu iz de turneu regal. Acesta a fost îndelung contestat de experții regali din Marea Britanie, care au afirmat că Regele Charles nu a fost deloc încântat de acțiunea mezinului său, întrucât cei doi soți s-au retras în mod public din toate îndatoririle regale pe care le aveau ca membri activi.

Dincolo de legitimitatea vizitei, se pare că Ducesa de Sussex a ”reușit” încă o gafă. La multe evenimente din cadrul vizitei în Africa a apărut foarte golașă, în rochii super decoltate, care îi dezvăluiau umerii și brațele.

Oluremi Tinubu, Prima Doamnă a Nigeriei, a avut o intervenție cât se poate de explicită în timpul vizitei Ducilor, în care a vorbit despre valorile Nigeriei, despre cât de mult această țară prețuiește frumusețea, subtil definind frumusețea ca ceva măreț. Tinubu a precizat că și la ei în țară moda este apreciată, însă goliciunea nu. Iar asta se întâmpla când Meghan îmbrăcase una dintre ținutele sale sexy.

Ducesa a cam pierdut din vedere faptul că rochiile mult prea decoltate, în care a expus prea multă piele chiar n-ar fi fost recomandate în cadrul acelei vizite.

A avut și câteva apariții sobre, cea mai reușită fiind de departe cea în costum alb, format din pantaloni largi și taior.

„Nu acceptăm goliciunea în cultura noastră.”

Prima Doamnă a Nigeriei, senatorul Oluremi Tinubu, a criticat-o public pe Meghan Markle pentru ținuta și comportamentul ei în timpul unei vizite în Nigeria, subliniind subtil nerespectarea culturii nigeriene.

Acest incident a stârnit discuții și critici pe scară largă pe rețelele de socializare, mulți utilizatori exprimându-și sprijinul pentru observațiile Primei Doamne și criticând-o pe Markle pentru aroganța ei percepută și lipsa de sensibilitate culturală.

Controversa a evidențiat diferențe culturale și așteptări cu privire la îmbrăcăminte și comportament, în special în contextul vizitelor internaționale ale personalităților publice.

Foto: Profimedia, GettyImages

Mai multe