Irina Fodor, tristă pentru că nu poate fi lângă fetița ei: "Nu am fost acolo ca să o văd"

8 iunie 2022   Lifestyle

E plecată în Mexic, unde filmează pentru America Express, dar dorul de acasă a devenit de nesuportat.

Irina Fodor regretă cel mai mult că nu a putut fi aproape de fetița ei la serbarea de sfârșit de an, chiar dacă Răzvan Fodor a avut grijă să îi trimită poze. Diana a terminat clasa a patra.

“Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!”, spune Irina.

Dincolo de toate astea, vedeta e încântată de tot ce trăiește în Mexic.

"Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă abia ai luat masa. O adevărată provocare atunci când ești în cursa America Express, iar siesta iși face apariția rar spre deloc în program. Până acum, mexicanii s-au dovedit a fi oameni calzi și prietenoși cu străinii, vin să facă poze cu noi chiar dacă nu ne cunosc, doar pentru că văd desfășurarea de forțe din jur și își dau seama că se petrece ceva important. Trupele de mariachi sunt peste tot, iar muzica lor tradițională răsună până spre dimineață.

Prin tot acest peisaj aglomerat, concurenții aleargă către misiuni și speră să prindă un loc în fruntea clasamentului, pentru ca aventura lor în aceste locuri de poveste să dureze cât mai mult”.

Mai multe