Iuliana Pepene, ipostaze HOT la pian, în genul celor promovate de Lola Astanova

27 mai 2022   Lifestyle

Blonda și sexy prezentatoarea de la Antena 1 știe cum să le mențină atenția fanilor săi din online.

Pe lângă obișnuitele selfie-uri, Iuliana Pepene s-a gândit bine și a găsit formula perfectă de a atrage atenția admiratorilor. Întocmai ca celebra pianistă Lola Astanova, care cântă la pian îmbrăcată în ținute sexy și cu tocuri amețitoare, și știrista s-a plasat jucăușă în fața instrumentului muzical, cu o atitudine sexy și un pahar de vin alb alături. ”Cântă-mă ca pe un poem”, a scris Iuliana Pepene în dreptul imaginilor în care cântă la pian cu o atitudine provocatoare și picioarele poate mult prea desfăcute.

Știrista este o femeie foarte frumoasă și își folosește atuurile fizice pentru a strânge pe contul său de socializare cât mai mulți urmăritori.

Fotografiile sale nu au fost pe placul tuturor. O femeie i-a comentat: ”Vulgar. Pianul impune o altă atitudine, diferită de cea afișată.”

Însă tocmai cu această atitudine și superba artistă Lola Astanova a strâns pe pagina sa 1 milion de urmăritori. Nu știm câți sunt iubitori ai pianului, însă cu siguranță sunt încântați de imaginile HOT ce li se derulează constant în cronologia online.

Brașoveanca Iuliana Pepene s-a lansat ca prezentatoare Meteo, la postul Antena 1, apoi a primit rolul de știristă, în cadrul Observatorului de dimineață. Pe contul său de socializare, are aproape 100.000 de urmăritori.

Mai multe