Jessica Alba, petrecere de pomină cu vedete. Actrița a împlinit 41 de ani

3 mai 2022   Lifestyle

Este superbă și foarte populară la Hollywood, având în vedere câți invitați s-au bucurat de aniversarea sa.

Jessica Alba știe cum să se distreze. A invitat o mulțime de celebrități să-i fie alături și a declarat, bucuroasă: ”Nu-mi pot dori prieteni mai buni.”

Toate celebritățile au avut ca loc de întâlnire celebrul local Delilah, din West Hollywood. Un apropiat al actriței a dezvăluit E!News că Jessica a închiriat tot restaurantul pentru ziua sa.

”Muzica era tare, lumea dansa și se distra”, a povestit sursa publicației citate. ”Jessica a fost foarte fericită. Petrecerea de pomină a continuat până în zori, a dansat până la epuizare cu Shay Mitchell și Shani Darden.

Multe celebrități au dorit să-i fie alături Jessicăi Alba la împlinirea celor 41 de ani: Becky G, Kelly Rowland, Cassie, Tiffany Haddish, Ludacris, LL Cool J, Jessica Simpson, Ashlee Simpson-Ross, Evan Ross, Rosario Dawson și Michael B. Jordan.

Deși s-a serbat la un restaurant select, actrița a contibuit din plin la întocmirea meniului pentru invitați. Aceștia au fost serviți cu cocteiluri, antreuri cu ton, pateuri cu carne, iar la desert un tort imens a fost adus pentru sărbătorită.

Potrivit sursei, Jessica a ținut un toast, a închinat pentru toți invitații, le-a mulțumit și și-a exprimat recunoștința pentru prezența lor acolo.

Superba actriță este căsătorită din 2008 cu Cash Warren și au împreună trei copii.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM Cea mai sexy femeie din lume. Vedeta a trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006.

Mai multe