Jimmy Kimmel, discurs plin de glume la Oscar. Cele mai amuzante momente!

5 martie 2018   Lifestyle

Pentru al doilea an la rând, comediantul Jimmy Kimmel a prezentat cel mai important eveniment, Premiile Academiei Americane de Film. Discursul său, la fel ca cel din 2017, nu a fost lipsit de iornii şi glume, atât la adresa actorilor prezenţi la Teatrul Dolby din Los Angeles, cât şi la adresa statuetei Oscar sau a momentului jenant de la decernarea premiului pentru Cel mai bun film din 2017, avându-i în centru pe "Bonnie şi Clyde", actorii de Oscar, Warren Beatty şi Faye Dunaway.

A deschis cea de-a 90-a gală a Oscarurilor cu o glumă pe seama gafei de anul trecut când "La La Land" a fost anunţat  în mod eronat câştigător la categoria Cel mai bun film, deşi câştigătorul de drept era "Moonlight".

"Anul acesta, când îţi vei auzi numele, nu te ridici imediat. Dă-ne un minut ", a spus Kimmel. De data aceasta, prezentatorul şi-a asigurat publicul că gafa "nu se va repeta". "Anul trecut, cu o săptămână înainte de spectacol, producatorii m-au întrebat dacă vreau să fac o glumă cu contabili si le-am spus NU. Aşa că un contabil a făcut propria glumă cu noi."

Iată discursul amuzant al lui Kimmel! Ce a spus despre filmul The Shape of Water, diferenţele de gen la Hollywood şi scandalul care l-a avut protagonist pe Harvey Weinstein.

Faye Dunaway şi Warren Beatty au urcat din nou pe scena de la Oscaruri pentru a anunţa câştigătorul la categoria Cel mai bun film, asta după ce în 2017 au fost puşi într-o situaţie stânjenitoare după ce le-a fost înmânat plicul greşit la această categorie.

Iată cum s-a desfăşurat totul anul aceasta!

Mai multe