Johnny Depp are o relație cu avocata lui. Joelle e căsătorită

22 septembrie 2022   Lifestyle

Johnny Depp se întâlnește cu Joelle Rich, avocata care l-a reprezentat în procesul său de calomnie împotriva lui Sun.

Frumoasa brunetă este căsătorită, dar s-a separat de soțul său, divorțul nefiind încă finalizat.

La începutul acestei veri, despre Depp, în vârstă de 59 de ani, s-a spus că ar avea o legătură amorosă cu o altă avocată, Camille Vasquez, care l-a reprezentat în procesul pe care i l-a intentat fostei sale partenere de viață, Amber Heard.

Cu toate acestea, Vasquez a liniștit rapid zvonurile și a numit acuzațiile „sexiste”.

„Îmi pasă de clienții mei și, evident, am devenit apropiați”, a  spus ea pentru People în iunie. „Dar când spun „noi”, mă refer la întreaga echipă și, desigur, asta îl include și pe Johnny”.

Vasquez a remarcat că actorul din „Pirații din Caraibe” i-a fost prieten și client timp de patru ani și jumătate.

„Este o acuzație lipsită de etică. Este sexistă”, a adăugat ea. „Este regretabil și dezamăgitor,dar nu pot spune că am fost atât de surprinsă”.

Rich nu l-a reprezentat pe Depp în cazul din SUA, dar a fost prezentă în sala de judecată.

Potrivit Us Weekly , avocata – care este mamă a doi copii – a fost în Virginia pentru a-l susține pe actor.

„Nu exista nicio obligație profesională ca ea să fie acolo”, a spus o sursă revistei, adăugând că Depp și Rich se întâlneau „discret” în hoteluri în primele etape ale poveștii lor. Cu toate astea, nu este clar când a început relația.  În timpul procesului pentru defăimare, câteva dintre fostele sale iubite și-au făcut apariția în sala de judecată.

Kate Moss a apărut ca martor pentru Depp pe 25 mai. Supermodelul, care a avut o relație cu actorul din 1994 până în 1998, a negat că acesta a împins-o pe scări în timp ce se întâlneau.

Mai multe