Karpatia Horse Show și-a deschis porțile pe Domeniul Cantacuzino de la Florești

27 septembrie 2024   Lifestyle

Începând de azi și până duminică, Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, este epicentrul echitației odată cu cea de-a noua ediție a Karpatia Horse Show, un eveniment unic în România unde magia călăriei e dusă la cel mai înalt nivel.

Competiții hipice de top, show-uri ecvestre impresionante, spectacole și demonstrații, muzică live de calitate, activități pentru toată familia, experiențe gastronomice și un camping modern. Sunt atracțiile acestei noi ediții de Karpatia Horse Show 2024, care are loc, tradițional, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova.

Karpatia Horse Show 2024 nu este doar un eveniment, este o călătorie în lumea fascinantă a echitației, o escapadă din cotidian într-un cadru natural de excepție și o oportunitate de a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi. 

Fie că sunteți pasionat de cai, iubitor de natură sau doar în căutarea unei experiențe unice, Karpatia Horse Show 2024 promite să ne ofere, începând de azi și până duminică, trei zile de emoții, adrenalină și bucurie pură.

Această ediție are în prim-plan Concursul Complet Internațional de 4*, o disciplină ecvestră, ce a captivat publicul la recentele Jocuri Olimpice de la Paris. Organizatorii ne promit că vom fi martorii unor momente de virtuozitate ecvestră, urmărind cele trei probe obligatorii: dresajul elegant, cross-country-ul plin de adrenalină și săriturile peste obstacole spectaculoase. În paralel, pe scena secundară vor putea fi urmărite probele concursului de Working Equitation.

În plus, la Concursul Complet Internațional, vor participarea călăreți de top din Austria, Bulgaria, Finlanda și Marea Britanie ce promit un spectacol de clasă mondială; designerul de parcurs al Concursului Complet, Wilfried Thiebes va veni special din Germania, iar Chief Steward-ul, Hillar Talts din Estonia.

De asemenea, Spencer Sturmey, unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi din lume, va fi prezent pentru a vă ghida prin subtilitățile acestui sport.

Totodată, începând cu această ediție, spectatorii pot opta și pentru acces într-o tribună acoperită cu loc asigurat, precum și în tribune cu acces liber ce înconjoară arena principală; de asemenea, facilitățile zonei VIP vor fi extinse masiv prin dublarea zonei de terasă și creșterea numărului de loje care pot găzdui grupuri de prieteni sau parteneri.

Pentru mai multe detalii, accesați paginile oficiale ale evenimentului pe Facebook  și Instagram și site-ul oficial www.show.karpatiahorse.ro.

Mai multe