Licitație cu surprize! Nicole Kidman a dat 100.000 de dolari pe o pălărie semnată de un actor celebru

28 noiembrie 2022   Lifestyle

Nicole Kidman a dat 100.000 de dolari (83.000 de lire sterline) la o licitație pentru o pălărie semnată de Hugh Jackman.

Actrița, în vârstă de 55 de ani, a participat la licitația Broadway Cares/Equality Fights SIDA după o reprezentație pe Broadway a noii producții a lui Jackman, The Music Man.

Kidman a provocat urlete în rândul mulțimii care participa la eveniment și a fost ovaționată în picioare pentru gestul ei.

Un videoclip postat pe Twitter de Jackman, în vârstă de 54 de ani, a arătat momentul în care Kidman a câștigă licitația. „Te iubesc și iubesc Broadway. Și îmi place ce fac ei la Broadway Cares. Spectacolul a fost extraordinar. Mulțumesc!”, a spus Kidman.

Ulterior, Jackman i-a mulțumit lui Nicole: „Generozitatea emanată de la Nicole Kidman mă lasă fără cuvinte! Ești uimitoare. Îți mulțumesc pentru prietenie și sprijin!”

La întoarcerea acasă, Kidman și-a arătat pălăria celor 8,7 milioane de urmăritori de pe Instagram și i-a lăsat un alt mesaj de mulțumire lui Jackman.

„Dragul Hugh, prietenul meu de 30 de ani, un bărbat superb și generos. A fost o noapte strălucitoare la teatru”.

„A fost o onoare să pot dona pentru Broadway Cares/Equality Fights SIDA. Felicitări distribuției talentate”

Producția The Music Man, cu Jackson în rol principal, se va încheia în ianuarie, după ce a rulat puțin peste un an pe Broadway.

Kidman și Jackman au jucat împreună în Australia lui Baz Luhrmann în 2008 și și-au împrumutat vocea, de asemenea, pentru Happy Feet din 2006.

Pe lângă prestația sa spectaculoasă de pe Broadway, Jackman a mai dat o lovitură. Fanii lui au aflat că actorul va reveni pe marele ecran ca Wolverine pentru ultima oară.

Mai multe