Liviu Vârciu, surpriză de proporții într-un restaurant de pe litoral

19 mai 2022   Lifestyle

Dacă atunci când era mai tânăr arunca banii pe fleacuri și își satisfăcea fiecare moft, de când familia s-a extins, Liviu Vârciu a devenit mult mai cumpătat.

Prezentatorul de la Antena a avut parte de o surpriză de proporții pe litoral.

Vârciu a recunoscut că prețurile de la malul mării sunt exagerate după ce a scos din buzunar 19 milioane pentru o cină.

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane. Eu cu finii mei și niște prieteni. I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată”, a spus el la TV.

Vârcu și-a ridicat casa mult visată cu ajuorul lui nea Marin, care i-a împrumutat bani. „M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, declara Varciu la Antena Stars.

”A ieşit exact cum mi-am dorit, nu-i lipseşte nimic. De patru ani, nu am mai plecat în niciun concediu, ca s-o termin”, a mai spus el.

Mai multe