Lucian Mîndruță are covid. Jurnalistul a ajuns la spital: "E foarte rău"

8 iunie 2022   Lifestyle

Lucian Mîndruță a făcut pentru a doua oară covid, dar de această dată simptomele sunt mult mai supărătoare ca prima dată. Jurnalistul a ajuns de urgență la spital, unde i s-au făcut analize și a fost pus la perfuzii.

Acum, Lucian are convingerea că masca e mai mult decât necesară în spațiile aglomerate.

“Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău.  Nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca o boală să vină peste mine așa ca asta, ca un buldozer.

Ieri la prânz eram ok. Niciun simptom. Am filmat un vlog cu Silviu Petcu, am făcut emisiunea… și pe la finalul ei am rămas fără voce. Așa, dintr-o dată.

Am dat cu tantrum verde și-am zis că trece. Și peste noapte, bum! Febră, durere de cap cumplită (asta e cea mai rea chestie), frisoane, tot tacâmul. Am ajuns la spitalul Marius Nasta până la urmă, , unde am stat până acum o jumătate de oră, căci nu mai puteam de durere.

Acolo perfuzii, analize…..

În fine, vestea bună e că plămânul e nu afectat. Vestea proastă e că va dura ceva. Am plecat acasă cu tratament - Molnupiravir și sfatul să nu am așteptări prea mari, că durerea de cap va trece greu.

Am reușit totuși să mă concentrez la textul asta, ajuns înapoi acasă. Și să vă mulțumesc din nou pentru grijă. M-a mișcat tare.

Și da, mai merită purtată masca un pic în aglomerație!”, spune Lucian Mîndruță.

Mai multe