Mădălina Ghenea neagă "idila" cu fotbalistul Nicolo Zaniolo: "Am fost aruncată în nişte relaţii pe care nu le-am avut niciodată"

4 ianuarie 2021   Lifestyle

Nu, nu sunt împreună! Mădălina Ghenea a spus clar că nu formează un cuplu cu Nicolo Zaniolo, fotbalistul cu 12 ani mai mic decât ea. Ce măsuri a luat vedeta?

Mădălina Ghenea şi Nicolo Zaniola au lăsat impresia că sunt într-o relaţie. Acum, vedeta a fost profund deranjată de toate zvonurile şi a publicat pe contul de Instagram un mesaj în care neagă relaţia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, ba chiar a apelat la doi avocaţi pentru a-şi apăra imaginea.

"În aceste zile, s-au spus şi s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere şi tristeţe. Cred că a venit momentul să clarific această situaţie şi să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.   

Sunt o femeie care munceşte din greu şi care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în nişte relaţii pe care nu le-am avut niciodată şi nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective şi valori.   

Nu am mai fost într-o relaţie de câteva luni bune, am zis asta şi pe social media, şi în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie şi cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute şi de faptul că sunt o femeie independentă.   

Am cunoscut şi cunosc foarte mulţi oameni, dar doar câţiva dintre aceştia devin prieteni adevăraţi, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun şi Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea şi fata mea.   

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe reţelele de socializare nu exprimă neapărăt o relaţie cu cineva şi nu ascunde ceva anume, nu credeţi?", a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram, citată de digisport.ro.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Foto: Colaj

Mai multe