Marea revedere! Kim Kardashian și Kanye West au uitat disensiunile și au stat unul lângă altul

21 iunie 2022   Lifestyle

În SUA, săptămâna trecută a fost dedicată Zilei Tatălui. Ocazie cu care Kim Kardashian a făcut uitate ranchiunile dintre ea și fostul soț.

Starurile s-au revăzut și au stat pașnic unul lângă altul pentru a asista la meciul de baschet al fiicei lor North, prima lor născută.

Civilizat, însă nu foarte aproape. A existat o distanță considerabilă între ei, în sala de sport din California. Fiica lor de 9 ani a jucat în jurul orei 7 PM. Kardashian, deși încântată de moment, părea destul de rigidă pe locul său.

Diva care încă are părul blond și l-a lăsat desfăcut și a îmbrăcat o pereche de jeanși deschiși la culoare și un tricou alb. Rapper-ul în vârstă de 45 de ani a avut o mină serioasă, impenetrabilă, și-a luat pantaloni negri, un hoodie roșu, a purtat șapcă, dar și gluga de la hoodie, încercând cumva să pară cât mai camuflat.

Surse ale TMZ au declarat că cei doi și-au vorbit ocazional și că au fost civilizați, încercând în același timp să fie cât mai discreți.

Reuniunea are loc după ce Kim a arătat că a îngropat securea războiului și a postat o imagine cu Kanye și copiii lor de Ziua Tatălui și a scris: ”Mulțumesc că ești cel mai bun tată pentru copiii noștri și că îi iubești atât de mult. La mulți ani!”.

Cei doi au împreună 4 copii: North (9 ani), Saint (6 ani), Chicago (4 ani) și Psalm (3 ani).

Kim Kardashian a reușit să-și vadă mai departe de viață și a început o relație cu Pete Davidson, starul de la “Saturday Night Live”, în octombrie 2021.

Foto: Profimedia

Mai multe