Melania Trump, roz din cap până în picioare. Cum s-a impus Prima Doamnă a Americii printre omoloagele sale!

21 septembrie 2017   Lifestyle

O apariţie de-a dreptul electrică. Ieri, Melania Trump s-a impus printre omoloagele sale cu o ţinută care a captat toate privirile. Aflată la un prânz în care s-a vorbit de agresiune şi demersurile împotriva violenţei, în cadrul întrunirii ONU din New York, Melania a impus respect prin prezenţă, dar şi prin discursul său.

Ca o feministă convinsă, Melania  Trump a condamnat agresiunea şi a ales să poarte o culoare tipic feminină, roz din cap până în picioare, o vestimentaţie cu  un preţ cam piperat. Rochia cu mâneci bufante din neopren, fucsia, a costat nici mai mult, nici mai puţin de 2.950 de dolari. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, 47 de ani, s-a adresat în mod direct soţiilor liderilor mondiali pentru a face demersuri împotriva violenţei.  Pentru a atrage şi mai mult atenţia, a fost pur şi simplu electrică în ţinuta roz din cap până în picioare, compusă din rochia elegantă de la Delpozo care i-a subliniat talia şi pantofii stiletto în aceeaşi nuanţă.

În timp ce stiliştii au aclamat apariţia Melaniei, pe Twitter era însă criticată pentru această alegere vestimentară. Ţinuta îndrăzneaţă a fost comparată cu tot felul de obiecte dubioase roz, de la un cort, la un coş de gunoi.

Mai multe