Michelle și Barack Obama, schimb neobișnuit de declarații la 30 de ani de căsnicie

4 octombrie 2022   Lifestyle

Fostul cuplu prezidențial american a sărbătorit trei decenii de la nuntă într-un cadru romantic, pe plajă.

În ciuda tuturor greutăților, a tensiunilor acumulate de-a lungul anilor petrecuți în campanii electorale ori la Casa Albă, Michelle și Barack Obama n-au cedat și au rămas un cuplu sudat, care și-a crescut frumos fiicele și care acum, iată, se poate bucura în liniște de o viață relaxată.

Desigur, cei doi n-au ieșit complet din viața publică, derulând în continuare programe sociale și umanitare, scriindu-și memoriile ori ținând conferințe private. Un lucru pe care și-l permit mult mai lesne, după ce ambele lor fete, Sasha și Malia, au ajuns la vârsta maturității și, odată cu studiile universitare, și-au luat în mâini propriile vieți.

Așa se face că, aniversarea celor trei decenii de la căsătoria lor i-a găsit în doi, sărbătorind romantic la malul mării, în ținute lejere, de vacanță, pe o plajă pe care Michelle Obama a desenat o inimă, așa cum numai îndrăgostiții o mai fac.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

FOTO: Instagram

Mai multe