Mihai Neşu, mărturisiri emoţionante: "Dacă m-aş mai naşte acum, nu m-aş mai face fotbalist"

9 noiembrie 2021   Lifestyle

A trecut prin multe, dar greutăţile l-au întărit. Astăzi, dacă ar lua-o de la capăt, recunoaşte că nu s-ar mai face fotbalist. Mihai Neşu a ajuns în urmă cu 10 ani într-un scaun cu rotile, iar de atunci viaţa lui a fost o continuă luptă.

 „Viaţa mea e mult mai fericită şi împlinită decât atunci când eram sănătos! Dacă m-aş mai naşte acum, nu m-aş mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îţi aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am acest Centru pentru copii cu dizabilităţi, am o bucurie foarte mare, pentru că pot să le fiu de folos. În plus, mi-am redescoperit şi pasiunea pentru design şi arhitectură”, spune Mihai Neşu pentru Digi24.

”După accidentare, nu concepeam că nu o să fiu iar sănătos. Apoi, văzând că progresele nu erau aşa cum speram eu, am avut gânduri ... gen să nu îţi mai doreşti să trăieşti, dar ceva m-a făcut să merg mai departe, să caut care e sensul pe pământ. Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp, până prin 2016 am tot căutat să înţeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut”, adaugă el.

Mai multe