Mircea Radu îşi lansează prima carte

16 septembrie 2016   Lifestyle

Vedeta de televiziune se lansează ca autor de cărţi cu un prim volum, "Poveşti cu gust".

O surpriză literară de la Mircea Radu, un om care a gustat şi din ştirile socio-politice, şi din lumea entertainmentului, care redescoperă copilăria alături de băieţelul său şi care, mai nou, explorează mai atent subtilităţile vieţii.

Şi, la fel ca în celebrul roman-fluviu al lui Marcel Proust, "În căutarea timpului piedut", care retrăieşte amintiri, emoţii şi întâmplări pornind de la o madlenă, Mircea Radu foloseşte diverse mâncăruri drept pretext pentru rememorare.

"Mâncărurile nu sunt doar pentru a potoli foamea, nu trezesc numai simţuri ci şi amintiri. Scrierile din cartea ”Poveşti cu gust” sunt legate de hrană dar şi de viaţa mea, de ce mi s-a întâmplat aievea sau doar mi s-a părut. Multe dintre personagiile despre care vei citi au existat - unele încă trăiesc în mine… Este o carte despre plăcerea de a sta la masă şi de a spune poveşti. Este o carte despre mine şi, poate, despre tine.", îşi prefaţează Mircea Radu lansarea cărţii la Editura Curtea Veche, într-un mesaj postat pe pagina personală.

Mai multe