Mirii VIP! Răzvan Simion s-a însurat în secret, în timp ce Daniel Pavel a avut o nuntă cu tam-tam

10 iunie 2024   Lifestyle

A plouat cu nunți VIP, weekendul trecut, în peisajul monden autohton. În aceeași zi în care prezentatorul Survivor Daniel Pavel s-a însurat cu aleasa lui, vedeta de la Neatza, Răzvan Simion, spunea și el DA, ceva mai discret, însă.

Nunta lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop a avut loc pe 8 iunie, la Palatul Snagov, iar cei doi au fost cât se poate de darnici cu imaginile din ziua lor cea mare, postând story-uri de la pregătiri, dar și de la evenimentul în sine.

Prezentatorul emisiunii Survivor, Daniel Pavel, și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil pe malul lacului Snagov, într-o locație special amenajată pentru eveniment, ocazie cu care de-acum doamna Pavel a purtat o rochie albă mini, cu o capă spectaculoasă din voal, pe deasupra.

Cununia religioasă a avut loc tot la Snagov, ocazie cu care mireasa s-a schimbat cu o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cu spatele gol și o trenă extrem de lungă. Petrecerea de nuntă, una care a avut loc la Palatul Snagov, a adunat împreună peste 300 de invitați și s-a lăsat cu multe postări pe social media de la evenimentul catalogat a fi nunta mondenă a verii.

Tot pe 8 iunie au ales să meargă spre altar și vedeta Antena 1 Răzvan Simion și iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au ales ca evenimentul lor să se desfășoare în mare discreție și au făcut publice detaliile nunții lor la o zi după ce au devenit soț și soție.

Mireasa a ales pentru ziua ei cea mare o superbă rochie din dantelă, cu un voal tip capă, prins la baza gâtului, în timp ce Răzvan a purtat un smoking clasic, negru.

"A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi", a scris Daliana pe pagina ei de Instagram, acolo unde a postat instantanee superbe cu proaspătul ei soț, din ziua nunții lor.

Foto: Instagram

Mai multe