MobileFIX - service GSM pentru reparațiile smartphone-urilor moderne

3 iunie 2022   Lifestyle

Noile modele de telefoane sunt din ce în ce mai greu de stricat și, în același timp, mai greu de reparat.

Atunci când îți cumperi un model nou, trebuie să ai mare grijă ca acesta să fie în permanență în bune condiții. Totuși, se pot întâmpla o mulțime de lucruri care să pună în pericol funcționarea acestora. iPhone-urile sunt printre cele care au  mai mult de suferit, fiind cele care se repară mai greu. Chiar și așa, ai la dispoziție un service GSM pentru reparațiile unora dintre cele mai noi smartphone-uri!

Cu toții ne dorim ca aceste dispozitive să nu se defecteze niciodată. Acest lucru este chiar imposibil, pentru că pot apărea o mulțime de situații. În cazul în care iPhone-ul tău are probleme, du-l imediat la reparat! MobileFIX îți asigură servicii de reparatii iPhone în bune condiții, rapide și foarte eficiente. În doar câteva minute telefonul tău poate fi reparat și gata de utilizat.

MobileFIX oferă clienților servicii de reparații pentru diferite telefoane, unde iPhone-ul este inclus. Foarte multe dintre service-urile obișnuite evită să repare aceste tipuri de smartphone-uri, datorită complexității acestora. La MobileFIX nu trebuie să îți faci griji asupra acestui lucru. Telefonul se repară de cele mai multe ori într-un timp scurt, service-ul având la dispoziție toate piesele necesare.

Servicii de reparații pentru unele dintre cele mai noi telefoane de la Apple!

MobileFIX este un service care pune la dispoziția clienților câteva servicii în materie de reparații și nu numai pentru unele dintre cele mai noi telefoane de la Apple. În această categorie sunt incluse servicii precum înlocuirea bateriei, înlocuirea difuzorului, înlocuirea sticlei, înlocuirea display-ului, înlocuirea mufei de încărcare sau reparația plăcii de bază. De asemenea, se soluționează probleme și la nivelul telefoanelor căzute în apă.

Specialiștii asigură soluționarea problemelor în mai puțin de o oră. Aceștia sunt pregătiți cu unele dintre cele mai bune piese și efectuează rapid înlocuirea lor, dacă este cazul. Pe site poți selecta un model al telefonului pentru a vedea lista de servicii și de prețuri.

La fiecare lansare nouă a telefoanelor de la Apple, MobileFIX prestează service iPhone în materie de reparații sau diferite înlocuiri. Așadar, la scurt timp vei putea vizualiza pe site adăugate noile servicii și lista de prețuri actualizată.

Service autorizat în 4 orașe din România

MobileFIX este un service autorizat care se găsește în 4 orașe din țara noastră. Este vorba despre București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Dacă te afli în aceste zone și ai probleme cu telefonul mobil, îl poți duce și poți chiar să aștepți până va fi reparat. În mai puțin de o oră te vei putea bucura de telefonul tău.

În plus, dacă nu poți ajunge în niciunul dintre aceste sedii, poți trimite telefonul prin curier. Pe site-ul mobilefix.ro ai la dispoziție toate detaliile privind trimiterea telefonului sau a altui dispozitiv prin curier. Se pot trimite atât telefoane iPhone, cât și iPad-uri sau Samsung. Dacă ai nevoie de înlocuirea sticlei, service-ul asigură acest serviciu și pentru Apple Watch.

Cât de sigur poți fi că intervenția asupra smartphone-ului tău a fost realizată corespunzător?

În cazul acestui service garanția oferită certifică că totul a fost realizat corespunzător. Piesele comercializate sunt fie din clasa celor originale, fie din clasa celor din gama A privind calitatea lor. De asemenea, orice intervenție asupra unui telefon mobil implică nu doar a pune cunoștințele tehnice la bătaie, ci și a ține cont de detalii. Ți-au rămas date în telefon? Toată lumea păstrează în device-ul mobil tot felul de date. Ei bine, în cazul celor de la MobileFIX fii sigur că în ceea ce privește confidențialitatea totul este 100% sigur și profesional.

Așadar, atunci când nevoia impune să cauți un service gsm pentru a repara diverse la iPhone-ul deținut nu uita de MobileFIX. Nu doar că îți va fi rezolvată problema rapid, însă vei avea per total o experiență mulțumitoare. Cât despre prețuri, acestea sunt competitive și convenabile. Nu va conta din ce oraș ești, ai posibilitatea de a merge la sediul fizic sau poți opta pentru colaborarea la distanță cu acest service. Diagnoza este gratuită, consilierea inclusă și tot de aici poți achiziționa și piesele de schimb ce se impun a fi necesare.

Descoperă mai multe detalii în pagina oficială.

Contact: contact@mobilefix.ro

Mai multe