Monica Bîrlădeanu: "Am luat lecții de gătit de la mama"

10 octombrie 2022   Lifestyle

Monica Bîrlădeanu își arată măiestria în bucătărie la Chefi la cuțite. Vedeta recunoaște că în timpul pandemiei a luat lecții de gătit de la cea care i-a dat viață.

 „Judecând după felul de mâncare pe care o să-l fac, n-o să se aștepte să mă vadă aici nici în visele cele mai creative! Și să știți că am un pic emoții. Mă gândesc: <Dacă n-o să le placă gustul?!>. Cred c-aș fi foarte fericită dacă n-o să strâmbe din nas”, a declarat Monica Bîrlădeanu înainte de a începe pregătirea preparatului neașteptat la bancul de lucru, mărturisind că secretul rețetei sale constă într-un ingredient pe care l-a primit de la mama ei. „Ingredientul a venit pe tren. M-am dus la naș: <Bună seara, aveți un pachet pentru mine?!>”, a povestit Monica Bîrlădeanu cu umor.

”Viața pe care am dus-o nu m-a făcut să stau foarte mult în bucătărie. Însă de când a început pandemia, am luat lecții de gătit de la mama. Eu știam să fac cu aproximație cam tot ce știe mama în bucătărie, dar am început să gătesc împreună cu ea pe video și am reușit să mă perfecționez”, a mai dezvăluit Monica, aflată la show-ul culinar în calitate de invitat surpriză pentru jurați.

Ediția de astăzi ultima luptă pentru amuletă a sezonului 10 și îi pune pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în fața unui ingredient nemaivăzut în platoul show-ului culinar! De data aceasta este vorba despre o specie rară de pasăre cu aspect șocant, culoarea închisă a cărnii ridicând semne de întrebare despre cea mai potrivită modalitate de preparare. Eu n-am mai gătit așa ceva niciodată. Nici nu știu cât de repede se gătește, ce Doamne iartă-mă să faci cu ea”, a reacționat Chef Bontea la vederea ingredientului surpriză.

Mai multe