Monica Tatoiu şi experienţa ei sud-americană FOTO&VIDEO

15 ianuarie 2017   Lifestyle

Afacerista e de neoprit la capitolul vacanţe, şi bine face. Îşi trăieşte din plin anii de pensie şi vizitează cele mai frumoase locuri de pe Glob.

Monica Tatoiu în Anguilla.

Monica Tatoiu e iarăşi în vacanţă. Da, aţi citit bine. Şi de ce n-ar fi, până la urmă? Cum viaţa îi surâde, de probleme financiare nici nu poate fi vorba, iar pe cele de sănătate a reuşit să le rezolve, ce ar putea face mai bine la vârsta ei decât să se plimbe?

Din fericire pentru noi, Monica Tatoiu împărtăşeşte din experienţele sale şi cu fanii săi internauţi, iar noi putem trage cu ochiul la vacanţele sale pline de culoare.

De data aceasta, destinaţia aleasă de ea şi de soţul său, Victor Tatoiu, a fost nordul Americii de Sud, din Anguilla şi Ille Pinet, până în Bonaire, Curaçao şi Venezuela, unde au ajuns la bordul unui velier cu care au traversat Marea Caraibilor.

Şi tot într-un astfel de peisaj, cu briză marină, muzică latină şi arome din sud, Monica şi Victor Tatoiu au sărbători 34 de ani de căsnicie şi ziua de naştere a domnului Tatoiu. La mulţi ani şi la cât mai multe vacanţe frumoase!

Mai multe