Moştenirile de milioane de euro din showbiz-ul românesc

6 mai 2016   Lifestyle

Dacă e să judecăm după valoarea moştenirilor din showbiz-ul autohton, n-ai zice că suntem o ţară săracă, în care artiştii trag mâţa de coadă, încercând să supravieţuiască de la un contract la altul. Campioana la moşteniri este Oana Zăvoranu, căreia cârcotaşii i-au dat numai doi ani pentru a face praf milioanele de euro lăsat de mama ei.

După ce a divorţat de Ioan Nelu Bănicioiu, Marioara s-a recăsătorit cu Nicolae Zăvoranu, care a adoptat-o pe Oana

Oana Zăvoranu nu este campioană doar la scandaluri. Vedeta se poate lăuda cu cea mai consistentă moştenire din topul nostru. Oana a primit, după moartea Marioarei Zăvoranu, o avere colosală, estimată la 60 de milioane de euro. Este vorba despre bunuri imobiliare, bijuterii, opere de artă, bani şi acţiuni la firma Agricomex, prin care sunt închiriate spaţii comerciale în Bucureşti şi sunt vândute locuri de veci în Cimitirul Eternitatea.

Această avere, lăsată de tatăl adoptiv al vedetei, a fost, de altfel, subiect de dispută între Oana şi mama ei de-a lungul anilor. Marioara a declarat în mai multe rânduri că Oana va primi banii abia după moartea ei. ”Am bani mulţi, dar îi voi lăsa pe toţi fiicei mele abia după ce voi muri, căci ea îi prăpădeşte aiurea”, se justifica femeia.

Soţul şi părinţii Mădălinei, război pentru 500.000 de euro

Mădălina Manole a murit la 14 iulie 2010

Soţul şi părinţii Mădălinei Manole au început un război pe faţă pentru averea solistei, evaluată la 500.000 €, la scurt timp după moartea fulgerătoare a artistei, la 14 iulie 2010. Şi-au aruncat acuzaţii grele şi au băgat la mijloc copilul de numai un an al artistei reciproc acuzaţii grele, în speranţa că instanţa le va da câştig de cauză.

Citeşte pe www.click.ro restul acestui material!

Mai multe