N-ai mai văzut-o de 11 ani! Ce schimbată este acum Mona Muscă

9 octombrie 2017   Lifestyle

Mona Muscă este complet schimbată. Are 68 de ani şi dacă o vezi pe stradă ai impresia că este o simplă pensionară. Şi este normal să fie aşa! N-ai mai văzut-o de 11 ani, de când a decis să iasă din viaţa politică.

Atunci.

A fost un membru marcat al PNL şi a ocupat mai multe funcţii importante de-a lungul celor 11 ani cât a fost pe scena politică din România. A fost deputat, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, dar şi ministru al Culturii.

Cu ce s-a ocupat de-a lungul timpului

Fără să facă scandal, Muscă a plecat elegant şi s-a ocupat de lucruri obişnuite. S-a restras departe de Bucureşti, într-o căsuţă din Caraş-Severin şi a putut fi văzută de-a lungul timpului rar la anumite evenimente culturale: lansări de film sau carte.

Acum.

În rest, a activat în zona relaţiilor publice. În 2011, a fost consilier profesional pentru persoanele care provin din mediul rural, în 2013, a apărut la un eveniment monden desfăşurat în Capitală, în iulie 2014 a ţinut cursuri de drept civil pentru homosexuali, în 2015 a apărut în echipa de proiect, ca membru în Consiliul Consultativ şi specialist în relaţii pubice, la Centrul de Analiză şi Dezvoltare Instituţională ”Eleutehria”.

Citeşte continuarea aici!

Mai multe