Nepoata Prințesei Diana, Kitty Spencer, a devenit mamă la 33 de ani, alături de soțul ei, care are 65

10 martie 2024   Lifestyle

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, se bucură de venirea pe lume a primul ei copil cu soțul ei, Michael Lewis. Pe rețelele de socializare a și a postat o imagine adorabilă cu bebelușul ei.

S-a aflat că nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a devenit mamă alături de soțul ei, Michael Lewis. Kitty, în vârstă de 33 de ani, care este cel mai mare copil al fratelui Dianei, contele Charles Spencer, a dezvăluit pe rețelele de socializare marea veste, sărbătorind prima sa zi a mamei.

În dreptul unei fotografii în care apare pe o plajă legănându-și bebelușul de bucurie, ea a scris în descriere: "Este bucuria vieții mele să fiu mămica ta, micuțule. Te iubesc necondiționat. La mulți ani de Ziua Mamei pentru cei care sărbătoresc astăzi". Cu părul fluturându-i în vânt, în timp ce purta un costum de baie alb, Kitty Spencer nu a dezvăluit însă dacă are o fetiță sau un băiețel. 

Așadar, deocamdată nu se cunoaște sexul sau numele copilului. Într-o altă fotografie, ea a arătat doar mâna copilului ei. Rapid, Lady Kitty Spencer a fost bombardată de mesaje de felicitare din partea fanilor. Acesta a inclus un comentariu de la sora ei, Amelia Spencer, care a spus: "Cel mai perfect înger din lume". Fratele ei, Samuel Aitken, a adăugat un emoji cu o inimă, în timp ce prietena ei Emma Weymouth a adăugat o serie de emoji-uri cu ochi de inimă.

Lady Kitty Spencer este verișoară primară cu prinții William și Harry, ceea ce înseamnă că nou-născutul ei va fi verișoară de gradul doi cu prințul George, Louis, Archie și prințesele Charlotte și Lilibet.

Kitty a devenit mai întâi cunoscută pentru că a făcut parte din scena socială de elită timp de mulți ani, dar a luat decizia de a lua o pauză și de a se concentra pe alte lucruri. În prezent lucrează ca model pentru Dolce & Gabanna și s-a căsătorit cu multi-milionarul sud-african Michael, în vârstă de 65 de ani, în urmă cu trei ani.

Cuplul s-a căsătorit la Villa Aldobrandini din Frascati, în Italia, la o somptuoasă vilă de țară care privea spre Roma, în iulie 2021. Cei doi au fost nevoiți să își amâne nunta timp de doi ani din cauza Covid-19, dar când au putut în sfârșit să se bucure de nunta visurilor lor, sărbătoarea a durat trei zile. Printre participanți s-au numărat vedeta pop Pixie Lott și marchiza de Bath. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe