Nick Cannon îl provoacă pe Eminem la o întrecere rap

8 iunie 2016   Lifestyle

Fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey pune la bătaie 100.000 de dolari pentru această provocare.

Nick Cannon vs. Eminem

Cannon a venit cu propunerea de întrecere rap la Premiile BET în mai, oferind 100.000 de dolari pe Twitter oricărui rapper dispus să intre într-o astfel de competiţie cu el, în cadrul galei de pe 26 iunie. Cannon l-a rugat pe fostul prieten al lui Kylie Jenner, Tyga, să îi fie oponent, însă rapperul l-a refuzat.

Recent, într-un interviu recent acordat jurnalistului Tim Westwood, Nick Cannon a vrut să arate că se simte atât de sigur pe calităţile lui de MC (maestru de ceremonii), încât ar putea concura cu oricine, dar a lansat provocarea direct către Eminem. "Sunt încă gata! Încerc să-l găsesc. Unde este?" a declarat Cannon. "Noi vom fi în Statele Unite pentru premiile BET. Am 100.000 $, pregătiţi pentru o întrecere cu oricine, dar trebuie să fie cineva care poate pune la bătaie 100 de mii ... Am ajuns să îl provoc şi pe Tyga, dar el nu a vrut. M-am dus la Slaughterhouse. Am făcut-o ca în Mortal Kombat. Am spus că îi voi lua pe toţi la rând pentru a ajunge la cel mai bun."

Rivalitatea dintre Nick Cannon şi Eminem e de notorietate. Problemele dintre ei datează din 2009, când  fosta soţie a lui Nick, Mariah Carey, a debutat piesa "Obsessed", care avea versuri dedicate rapperului din Detroit. Eminem a reacţionat atunci cu piesa "Warning Shot", iar ca urmare a acestui schimb de replici in versurile propriilor lor piese, Nick Cannon, pe vremea aceea fiind soţul cântăreţei, a continuat să îl atace pe Eminem în toate felurile posibile. Eminem, însă, a tot refuzat să reacţioneze.

Mai multe