Nick Cannon, internat de urgență: ”Se pare că nu-s Superman” Starul își așteaptă al 12-lea copil

5 decembrie 2022   Lifestyle

Probleme mari pentru Nick Cannon, unul dintre cele mai fertile staruri din showbiz.

Bărbatul care își așteaptă cel de-al 12-lea urmaș a ajuns la spital cu grave probleme de sănătate: o pneumonie păcătoasă, care îi dă mari bătăi de cap, dar care n-a reușit să-i răpească simțul umorului. Nick Cannon s-a pozat pe patul de spital, cu mască pe figură și a notat pentru toți urmăritorii săi: ”Se pare că totuși nu sunt Superman.”

Mai mult, el a dezvăluit recent că se confruntă și cu lupus, o boală autoimună foarte problematică.

Cu toate acestea, nimic nu-i răpește pofta de viață și de iubire, Nick Cannon fiind un tătic de profesie. Bărbatul cu care are Mariah Carey gemenii își așteaptă al 12-lea copil și a experimentat și o lovitură emoțională puternică anul trecut, când unul dintre copii i-a murit la doar câteva luni, din cauza unui cancer galopant.

Gazda emisiunii Masked Singer a împlinit recent 42 de ani. Deși e înconjurat de femei, nu crede în monogamie și niciuna n-a ajuns la altar cu el. „Eu nu vreau să posed pe nimeni. Niciuna dintre mămici nu-mi aparține. Am creat împreună o entitate frumoasă, atât”, a explicat Nick natura relației lui cu femeile care i-au oferit moștenitori. Mai mult, Cannon a ținut să spună în apărarea sa că nu el a decis să facă atâția copii. „Toate aceste femei au fost cele care și-au propus să-mi facă copii. N-a fost decizia mea!”, a conchis prolificul tătic.

Alyssa Scott și Nick Cannon au fost recent protagoniștii unei ședințe foto incendiare. Stau amândoi în cadă, iar viitoare mămică este goală în fața bărbatului, iar acesta o contemplă languros sau o sărută pe burtă.

Foto: Instagram

Mai multe