„Nu-i place tot timpul!” Mărturisirea tristă a lui Novak Djokovic despre căsătoria cu Jelena

6 iulie 2022   Lifestyle

Novak Djokovic a vorbit sincer despre mariajul cu cea care îi este soție de opt ani, Jelena, dezvăluind că uneori consideră că este „stresant” să fie căsătorită cu el.

Novak Djokovic a făcut o mărturisire tristă despre căsătoria sa cu soția Jelena, dezvăluind că poate fi „stresant” uneori să fie căsătorită cu el. Într-un interviu tenismenul, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre aspectele neplăcute din mariaj, dar a continuat să își laude jumătatea pentru că este marele lui sprijin când joacă pe teren.

Novak, care a jucat la Wimbledon săptămâna aceasta, când începe competiția SW19, a fost exclus de la US Open din cauza unei dispute politice privind refuzul său de a vaccina împotriva Covid-19.

Cu toate acestea, anul trecut a jucat în turneu și a avut sprijinul soției sale, Jelena, care purta un tricou cu fața lui în siluetă de lup.  „Alerg cu lupul meu”, acesta a era sloganul de pe tricou.

„Ea aleargă cu lupul”, a explicat sportivul sârb în interviu. Poate fi foarte stresant. Știu că nu îi face plăcere tot timpul”.

Cu toate acestea, asul tenisului a adăugat apreciativ: „O iubesc, ea este marele meu sprijin”.

El a spus anterior, la un turneu de la Wimbledon, că lupul este animalul său spiritual.

„Am văzut niște lupi când eram copil cutreierând pădurile muntelui unde am copilărit.Acea întâlnire m-a speriat , dar m-a și conectat cu lupii. Există o legătură, eu personal o simt”.

El a adăugat că de atunci a încercat să evoce energia primordială a lupului atunci când are nevoie de ea pe teren. „Acea energie dinamică se transformă uneori într-un vuiet sau într-o explozie”.

Mai multe