O femeie care s-a aflat în moarte clinică dă detalii nebănuite despre viața de apoi. Ce a văzut ”dincolo”

17 octombrie 2024   Lifestyle

De multe ori, oamenii spun ”până nu văd, nu cred”. Acum auzim și parcă vrem să credem că e adevărat. Căci nu doar această femeie subliniază un lucru esențial.

Unii oameni au parte de această experiență uluitoare, de a se reîntoarce din lumea de dincolo. Lumea această a tenebrelor, cum este văzută de cei vii, pare pentru unii ceva de temut, pentru alții doar o trecere unde au siguranța că le va fi bine.

Cel mai recent caz este al unei americance care s-a aflat 11 minute în moarte clinică. Iată ce a povestit despre experiența sa cutremurătoare. Cum s-a simțit în momentele în care a murit și ce a văzut dincolo. Sunt informații super interesante.

O americancă din statul Kansas și-a prezentat povestea personală uluitoare despre cele 11 minute în care... a murit!

Charlotte Holmes avea la vremea respectivă 68 de ani. Întâmplarea halucinantă s-a petrecut în septembrie 2019 și a început cu un control de rutină la inimă.

Tensiunea i-a crescut fulminat și brusc, după care i-a auzit pe medici spunând: ”Fie ai un alt accident vascular cerebral, fie ești pe cale să faci un atac de cord”, după cum și-a amintit ea, scrie DailyMail.

A urmat a fost o călătorie în „Rai” și un tur la „marginea iadului”, condus de Dumnezeu însuși ca o lecție, potrivit lui Holmes, pe care i s-a cerut să o transmită celor vii, a spus ea în emisiunea clubul celor 700.

Holmes și soțul ei, Danny, au declarat pentru The 700 Club că medicii au declarat-o moartă clinic, după ce funcțiile vitale i s-au oprit și nu a mai reacționat la resuscitări conform procedurilor.

În tot acest timp, Holmes simțea că se desprinde de corp, era ca o „experiență în afara corpului”, înainte de a fi condusă de îngeri în Rai.

„Eram deasupra corpului meu”, și-a amintit bunicuța.

Recunoaște că vedea agitația din jur și cum cadrele medicale se străduiau s-o salveze. Apoi, timpul părea că s-a oprit și i s-a părut că aude muzică.

Mărturisește că imediat a simțit că a ajuns în Rai. „Când mi-am deschis ochii, am știut unde mă aflu. Știam că sunt în Rai.”

Holmes și-a descris experiența Rai drept un loc „fără frică” și doar „bucurie pură”.

Ea a mai dezvăluit pentru postul de știri creștine că a fost întâmpinată de versiuni mai tinere și mai sănătoase ale membrilor familiei care sunt decedați, dar și de sfinți cunoscuți.

„Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tatăl meu. Am văzut-o pe sora mea. Am văzut membri ai familiei stând mai în spate. Am văzut sfinți de odinioară”, și-a amintit Holmes. ”Nu păreau bătrâni. Nu păreau bolnavi. Niciunul dintre ei nu purta ochelari.”

Nu a fost totul roz însă. Dumnezeu ar fi purtat-o până la poarta iadului, unde era ceva înfricoșător, o senzație groaznică, complet diferită de liniștea și lumina din Rai.

Holmes a înțeles că Dumnezeu a rugat-o să dea mai departe mesajul, căci se pare că cei care aleg calea răului, acolo se îndreaptă, în acel loc neplăcut în viața de apoi.

Foto: Youtube

Mai multe