Oana Ioniță, operată de urgență. Ce a pățit vedeta

30 septembrie 2022   Lifestyle

Oana Ioniță a ajuns la spital cu ruptură de menisc și a fost operată de urgență. Vedeta s-a luptat cu niște dureri îngrozitoare, dar speră să poată dansa cât de curând.

„Mă bucur că am luat hotărârea asta. E bine să faci operația când e cazul. Cu cât stăteam mai mult, cu atât se amplifica situația. Meniscul este o zonă cartilaginoasă care nu se reface și se poate intampla să fie din ce în ce mai rău”, a mărturisit Oana la Antena Stars.

„A fost o prostie, am făcut niște căderi pe vârfuri întoarse și soțul chiar îmi spunea la un moment dat, ‘Băi, mai uită-te și în buletin’. Am făcut niște poze cu niște voaluri în spate și voiam să fie expresive și pentru asta m-am lăsat pe vârfuri de mai multe ori. M-am aruncat pur și simplu pe jos, era ciment. Pe moment n-am simțit, dar în seara respectivă n-am putut să mai mișc deloc piciorul. La operație nu m-a durut atât de tare cum m-a durut atunci când mi l-am rupt. Sunt niște dureri îngrozitoare, nu poți să-ți imaginezi”.

Acum, după intervenție, Oana Ioniță trebuie să țină cont de câteva reguli. "Zece zile nu am voie să îndoi piciorul și să îl pun jos".

Mai multe