Octavia Geamănu, noua ştiristă de la "Observator de Weekend"

2 aprilie 2018   Lifestyle

După plecarea Ancăi Lungu de la pupitrul ştirilor, jurnalul de seară va fi prezentat de colega sa de la "Observator Matinal". Uite cine o va seconda.

Ieri, Anca Lungu şi-a luat "La revedere!" de la telespectatorii săi, predându-le ştafeta Octaviei Geamănu şi lui Cosmin Stan.

Cu multă energie, cu voie bună, cu relaxare şi cu foarte multe informaţii, în fiecare seară de sâmbătă şi duminică, la ora 19, Cosmin şi Octavia vă vor aduce cele mai importante ştiri ale zilei.

"Azi îmi iau "La revedere" de la Observatorul Matinal. Am început în ziua de Sânziene, închei în ziua de Florii această frumoasă colaborare cu Daniel Osmanovici. O să ne revedem din ziua de Paşte, în fiecare weekend, la 19", a anunţat Octavia Geamănu pe pagina ei de socializare.

Împreună cu noul ei partener de jurnal, ea a transmis şi un mesaj aseară, la TV:

"Bun găsit, tuturor! Suntem Octavia Geamănu şi Cosmin Stan şi de săptămâna viitoare, mai precis din săptămâna cu Paştele, vă aşteptăm în fiecare seară de sâmbătă şi duminică, la Observator, la ora 19. Să fiţi alături de noi, nu care cumva să rataţi cele mai importante ştiri ale zilei, aflate de la noi. Vom veni cu multă energie, cu voie bună, cu relaxare şi cu foarte multe informaţii, bineînţeles. Aşadar, săptămâna viitoare vă dăm întâlnire, aici, la Observator, la ora 19. Fiţi alături de noi", este mesajul pe care Octavia şi Cosmin îl transmit telespectatorilor.

Mai multe