Piele și os recunoaște, ca mama sa, că a exagerat cu slăbitul. Kelly Osbourne se topește pe picioare

5 februarie 2024   Lifestyle

Kelly Osbourne se topește pe picioare și recunoaște, la fel ca mama sa, că a mers ”prea departe” cu slăbitul. Fiica lui Ozzy și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Premiile Grammy alături de partenerul său, Sid Wilson.

În aceste imagini se vede cu ochiul liber cum fiica celebrului rocker și a lui Sharon Osbourne este aproape de nerecunoscut! Întocmai ca mama sa, amândouă au ajuns, din foste rubensiene, acum piele și os!

Diete drastice sau Ozempic-ul să trăiască?

Din ce în ce mai multe staruri care s-au luptat cu surplusul ponderal în trecut au ajuns acum să arate ca niște subnutrite!

Deși mama Sharon a recunoscut pe șleau că a apelat la Ozempic pentru a slăbi dramatic, Kelly îi neagă efectele în viața sa, mărturisind în trecut că și-a administrat, însă, spune ea, nu a tolerat bine tratamentul și l-a întrerupt.

Se știe că acest celebru Ozempic care a înnebunit Hollywood-ul are efecte secundare serioase, căci în esență este un tratament care se prescrie doar diabeticilor. Poate cauza depresii severe și o multitudine de alte probleme de sănătate.

Kelly Osbourne a mărturisit că a ținut o dietă drastică pentru a elimina kilogramele acumulate în sarcină. 

Într-o dezvăluire sinceră în podcast-ul Scheanigans găzduit de Scheana Shay, Kelly Osbourne a recunoscut că a mers „prea departe” în eforturile ei de a slăbi, după nașterea fiului ei, Sidney, anul trecut.

”Am fost decisă să scap de tot surplusul ponderal câștigat în sarcină”, a spus ea.

Am vrut să văd până unde ajung și da, poate că am mers cam departe, recunoaște candid tânăra de 39 de ani. Ce-i drept, a scăpat de 40 de kilograme, ceea ce nu e puțin deloc.

În ciuda faptului că s-a confruntat cu speculații legate de metoda prin care a slăbit, Kelly a negat operația de tăiere a stomacului, pe care a luat-o în trecut în calcul, dar și scurta ”călătorie” cu Ozempicul, care ei, aparent, nu i-a făcut bine.

Fiica lui Ozzy a pășit pe covorul roșu elegantă, la brațul iubitului Sid Wilson pregătit parcă de bomba atomică, căci așa a venit la premiere, cu masca de gaze pe față!

Foto: Getty Images & Profimedia

Mai multe