Atât soția, cât și fiica au murit răpuse de același diagnostic. Ce l-a ajutat pe Pierce Brosnan să meargă mai departe

22 septembrie 2022   Lifestyle

Pierce Brosnan, despre drama pierderii soției. Ce l-a salvat după decesul Cassandrei Harris.

Celebrul actor care l-a jucat pe agentul 007 într-un mod magistral nu a avut deloc o viață ușoară.

Pierce Brosnan și-a deschis sufletul și a mărturisit cât i-a fost de greu să digere informația că soția sa avea cancer, iar ulterior, că a murit.

În toată drama, și-a descoperit un hobby pe care-l numește salvator. Cassandra Harris, regretata soție a lui Pierce Brosnan, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 1987. Actorul, acum în vârstă de 69 de ani este căsătorit cu Keely Shаye Smith, și își amintește că drama prin care a trecut l-a canalizat înspre pictură, pasiune ce l-a ajutat să depășească multe momente critice ale vieții.

Lucrurile au evoluat foarte mult, iar Pierce s-a perfecționat într-atât, încât în primăvara lui 2023 va avea prima galerie de pictură. La început, actorul recunoaște că nu folosea ustensile și că picta cu mâinile goale.

Iată ce a dezvăluit GQ, revista pe a cărei copertă apare: ”Regretata mea soție se lupta deja de 2 ani cu cancerul ovarian. Mi-era teamă și simțeam o profundă durere, așa că m-am apucat de picturi, voiam să mă exprim acolo. Așa am început, am pictat cu degetele. De fapt, cu mâinile.”, a precizat îndrăgitul actor.

Acum, fiul de 21 de ani al actorului, Paris, îi împărtășește pasiunea. Brosnan spune că e mândru că pot picta împreună și că acesta pur și simplu devorează pânzele. Experiența și apropierea îl bucură nespus!

În 2013, 22 de ani după ce a pierdut-o pe Harris, și fiica sa Charlotte a murit la 41 de ani, răpusă de aceeași boală ca mama sa: cancer ovarian. În urma femeii, au rămas doi copii fără mamă, iar soțul Alex a trebuit să treacă prin aceeași dramă ca Pierce.

La vremea respectivă, starul a comentat astfel decesul fiicei sale: ”Charlotte a luptat cu cancerul cu grație și demnitate, curaj și umanitate.”

Acum, Brosnan are o relație foarte frumoasă de cuplu cu Keely, femeia puternică ce l-a ajutat să treacă peste toate dramele. Pierce Brosnan spunea despre soţia sa: ”Ea are acea putere fără de care nu ştiu dacă aş putea trăi.”

Foto: Profimedia

Mai multe