„Probleme la Mansardă”? A se încerca terapia cu teatru!

16 decembrie 2013   Lifestyle

Sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar goana tradiţională după cadouri, ci şi o perioadă pe care o poţi petrece cât se poate de plăcut, în compania prietenilor, la un vin fiert şi... o piesă bună de teatru. Da, chiar aşa, cele două

Sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar goana tradiţională după cadouri, ci şi o perioadă pe care o poţi petrece cât se poate de plăcut, în compania prietenilor, la un vin fiert şi... o piesă bună de teatru.

Da, chiar aşa, cele două lucruri s-au combinat perfect, weekendul trecut, în ingenioasa mansardă de la Acuarela, acolo unde Geo Vişan, Sabina Grădinaru şi Iasmina Petrovici au pus în scenă o comedie spumoasă, „Probleme la Mansardă”, iar spectatorii au avut parte de o adevărată terapie prin râs.

Piesa îl are ca erou pe psihiatrul Paul Negacevski, un om cu o viaţă relativ normală până când, într-o zi, pe uşa cabinetului său intră două paciente cu totul speciale: Ofelia, o soprană stăpânită de un puternic trac de scenă, şi Hilda, o pictoriţă văduvă care traversează o perioadă stranie, cu numeroase întâmplări ieşite din comun. Liniştea doctorului devine o chestiune de domeniul trecutului în momentul în care acestea intră ca un tăvălug în viaţa sa personală.

Distribuţia:

Doctorul Paul - Geo Vişan

Ofelia- Sabina Grădinaru

Hilda- Iasmina Petrovici

Text - Geo Vişan (dupa o idée de Mirela Zivari)

Durata-1h 20min

„Probleme la Mansardă” se mai joacă pe 18 decembrie, la Restaurant Sunset, şi pe 16 ianuarie, la Cafeneaua La Muzeu.

Mai multe