Rebel Wilson nu mai are nicio reținere. Este nedespărțită de iubita Ramona Agruma

16 august 2022   Lifestyle

Rebel Wilson e mai fericită ca oricând, de când a slăbit drastic și a recunoscut public că are o iubită.

Actrița se înțelege perfect cu partenera sa de viață, alături de care este fotografiată de fiecare dată, în cele mai tandre ipostaze.

Cele două blonde îndrăgostite au petrecut o zi relaxantă la spa, ocazie cu care au fost văzute ținându-se de mână și radiind de fericire.

Îmbrăcate sport casual, cele două femei par, mai degrabă surori.

Wilson și Agruma și-au început povestea de iubire anul acesta, iar Rebel a confirmat povestea în iunie, în timpul lunii Pride, dedicată homosexualilor. Ea a recunoscut totul pe Instagram, spunând: ”Credeam că sunt în căutarea unui prinț, când de fapt, tot ce aveam nevoie era o prințesă.”

Cele două au fost fotografiate la multe evenimente împreună. Au participat ca un cuplu inclusiv la petrecerea Vanity Fair de la Oscaruri.

Rebel Wilson a trecut printr-o perioadă de transformare, în care a pierdut zeci de kilograme, după ce a decis că e momentul să-și schimbe viața. Și bine a făcut, că a luat o turnură neașteptată.

Actrița a mers cu Ramona și în vacanță, în Europa, unde au fost surprinse în tandrețuri ca de fiecare dată.

Rebel Wilson acordă acum foarte multă atenție aspectului, ea nu a ratat nici o programare în Austria, la o clinică medicală de lux, unde a mers la tratamente de înfrumusețare cu Melanie Griffith și Carly Steel, gazda “Entertainment Tonight”.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe