Rebel Wilson iubește o femeie și a devenit mamă pentru prima dată. Emoția actriței este de nedescris

7 noiembrie 2022   Lifestyle

Rebel Wilson și-a schimbat total viața. A slăbit dramatic, iubește o femeie și acum a devenit mamă pentru prima dată.

Actrița este încântată de noul statut și spune că este pregătită să îi ofere micuței toată dragostea posibilă. Copila a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat și a primit frumosul nume de Roycie.

Rebel Wilson are 42 de ani și a făcut marele anunț, în sfârșit. Actrița a devenit mamă pentru prima dată, la scurt timp după ce și-a recunoscut orientarea sexuală: lesbiană.

Rebel Wilson mărturisește că este încântată să-și mărească familia împreună cu partenera sa de viață, Ramona Agruma.

”Sunt mai mult decât fericită să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect.”, a scris proaspăta mămică în timp ce și-a delectat fanii cu o imagine a micuței Royce. De asemenea, este profund recunoscătoare mamei surogat. ”Sunt datoare pe viață tuturor persoanelor implicate (vă știți voi), a fost un plan desăvârșit în câțiva ani. Însă vreau neapărat să-i mulțumesc superbei mame surogat, care a purtat-o și a născut-o cu atâta grijă și responsabilitate. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria mea familie, este un dar uimitor. Cel mai bun!”, a scris, încântată Rebel Wilson.

Actrița recunoaște că este pregătită să-i ofere micuței Roycie toată dragostea de care este capabilă. ”Învăț repede. Și am un deosebit respect pentru toate mamele din lume. Sunt mândră că am intrat în clubul vostru”, a scris exaltată Rebel Wilson.

Aceasta a publicat o imagine adorabilă cu micuța Roycie, prezentată adorabil într-un costumaș roz, cu șosețele groase, cu motiv unicorn.

Rebel Wilson a infirmat tot în online zvonurile că s-ar fi logodit cu Ramona. Se pare că relația nu a trecut la următorul nivel: ”Mulțumesc mult pentru urări, dar eu și Ramona nu ne-am logodit”, a scris actrița.

Foto: Instagram și Profimedia

Mai multe