Regele Leu s-a lansat pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY 3D

11 octombrie 2011   Lifestyle

După ce a cucerit box office-ul mondial pe marile ecrane, Regele Leu a fost lansat pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY 3D Combo Pack.

După ce a cucerit box office-ul mondial pe marile ecrane, Regele Leu a fost lansat pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY 3D Combo Pack.

Cu două premii Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră şi cel mai bun cântec original, animiaţia Regele Leu urmăreşte povestea lui Simba, puiul de leu nerăbdător să ajungă rege. Alături de prieteni amuzanţi, el va porni într-o călătorie plină de peripeţii pentru a-şi căuta destinul în marele “Cerc al Vieţii”.

De la scena de început cu minunatele peisaje africane, la escapadele haioase “Hakuna Matata” cu Timon şi Pumbaa, până la maiestuosul moment în care Simba îşi recapătă locul în fruntea junglei africane, veţi fi vrăjiţi de animaţia uimitoare şi muzica de neuitat, care au câştigat inima a milioane de copii din toată lumea.

Despre cum a aparut ideea filmului, dar şi alte detalii de culise, puteţi afla din elementele bonus exclusive de pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY Combo Pack: O amintire - Don Hahn, Gafe şi scene căzute la montaj şi Mândria Regelui Leu.

Un produs marca

şi distribuit de

,

va putea fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul

, în format DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D Combo Pack.

Mai multe