Regina Rania a Iordaniei a venit în Marea Britanie pentru înmormântarea Reginei. Ce spune despre Regele Charles

19 septembrie 2022   Lifestyle

Regina Rania a Iordaniei a fost fotografiată intrând în Palatul Buckingham , ieri seară, pentru a se întâlni cu alți membri ai familiei regale și lideri mondiali.

Regina Rania a Iordaniei și regele Abdullah al II-lea al Iordaniei au sosit la Palatul Buckingham pentru recepția pe care regele Charles și regina consoartă Camilla au găzduit-o înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta.

Regina Rania a vorbit despre relația ei cu suverana.

Ea a spus că regretatul monarh avea o personalitate caldă. „Nu numai că a avut un impact incredibil de-a lungul vieții, dar în trecerea ei a unificat țara”, a adăugat Regina Rania.

„Nu am văzut niciodată un asemenea sentiment de comunitate și unitate în această țară precum îl văd astăzi”, a explicat regina Rania, care consideră că mulți oameni și-au lăsat diferențele deoparte pentru a-i aduce un omagiu. “Și-au amintit ceea ce este cel mai important, și anume că toți sunt uniți în dragostea lor pentru țara lor și pentru monarhul lor”.

Regina Rania a petrecut multe momente în compania Reginei Elisabeta și a reflectat asupra celor „cele mai minunate” amintiri pe care le are despre ea. 

Ea a povestit într-un interviu cum suverana avea apacitatea de a „te face să simți că ești cea mai importantă persoană din cameră”. 

Regina Rania a mai spus că regina Elisabeta a fost „elegantă” nu doar prin aspectul ei, ci și prin  „modul în care și-a trăit viața” și „s-a comportat”. 

Regina Rania, născută în Kuweit din părinți palestinieni, s-a căsătorit cu regele iordanian Abdullah al II-lea în 1993.

Iordania și Regatul Unit au legături strânse și împărtășesc o relație caldă, regele Charles fiind prieten cu generațiile succesive de conducători iordanieni.

În noiembrie, Charles și Camilla au vizitat Iordania și au petrecut timp cu regele Abdullah al II-lea și cu regina Rania. 

Aceasta s-a gândit și la Regele Charles și la momentul greu prin care trece. Rania a făcut referire la moartea regelui Hussein - socrul ei, care s-a produs în 1999. 

„Știu cât de greu este să fii nevoit să te confrunți cu o pierdere și cu durerea care vine odată cu ea, și în același timp să-ți asumi o responsabilitate atât de uriașă”, a explicat Regina Rania. 

Mai multe