Rita Moreno i-a făcut serenade lui Stevie Wonder

12 mai 2022   Lifestyle

De la o legendă la alta. Rita Moreno l-a surprins, zilele trecute, pe Steve Wonder cu o serenadă, la cea de-a 34-a ediție a premiilor National Equal Justice la Jazz , marți , la Lincoln Center.

Actrița i-a oferit  lui Wonder, care împlinește mâine 72 de ani, o interpretare improvizată a cântecului său„Happy Birthday”, înainte de a părăsi scenă.

„Mulțimea s-a ridicat în picioare și toată lumea i-a cântat. A fost ca și cum ar fi adus un cor la ziua sa de naștere”, a declarat un invitat la gală.

Wonder a creat o altă versiune la „Happy Birthday” pentru a-l onora pe Martin Luther King Jr.  Cântecul a apărut pe albumul său din 1980, „Hotter Than July” și a fost lansat ca single anul viitor.

Wonder a fost încântat de gestul Ritei, a mulțumit și a zâmbit către mulțime, care continua să îi cânte.

„L-a luat prin surprindere complet. S-a întors către Rita și a spus: „Mulțumesc!”, a spus sursa.

Wonder a adus și propriile sale surprize evenimentului. S-a alăturat cântărețului John Legend pentru un duet din „Redemption Song” a lui Bob Marley, înainte de a ieși de pe scenă, și a lăsat mulțimea în lacrimi. „John a început să cânte „Ordinary People” la pian, iar Stevie a decis să schimbe cuvintele și a început să cânte „My Cherie Amour””, a spus sursa. 

Mai multe