Ritmuri de vară de la Andra şi Pacha Man

4 august 2017   Lifestyle

Andra surprinde cu un featuring cu Pacha Man, "Mi-ai luat minţile", piesa pe care e imposibil să nu dansezi!

“"Mi-ai luat minţile" este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Este un mod de-a spune că nu mai poţi face nimic pentru a-ţi potoli poftă de viaţă pe care ţi-o dă o persoană anume. Cred că toţi trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilităţile parcă se suspendă şi totul pare posibil!”, a declarat Andra.

Videoclipul este regizat de către Alex Ceauşu şi a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc. Pentru a surprinde răsăritul şi plaja cât mai pustie, Andra şi echipa ei s-au trezit la 3 dimineaţa. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plajă de la Tuzla, încă nedescoperită de mulţi turişti, fermecătoare prin sălbăticia peisajului.

În imaginile din videoclip o veţi recunoaşte şi pe Elena Ghenoiu, dansatoarea din România care a avut o evoluţie fulminantă în SUA în ultima perioadă. Ea apare în rolul unei tinere îndrăgostite şi gata să facă orice pentru a fi împreună cu persoana iubită. Ghenoiu a colaborat cu mulţi artişti de renume din industria muzicală internaţională, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.

Mai multe